Het bouwen van een riet gedekte villa

Wanneer u houdt van stijl én klasse én van plan bent een nieuw huis te gaan bouwen, dan is een riet gedekte villa misschien iets voor u. Wij van Variahuis hebben alle kennis én middelen in huis om uw droom uit te voeren. Variahuis bouwt de villa op de kavel die u heeft uitgezocht waarna wij samen met een erkend rietdekkersbedrijf er een prachtige houten kap opzetten. Variahuis heeft ervaring met het bouwen van prachtige riet gedekte villa’s in zowel het buitengebied als binnen de bebouwde kom.

Wat zijn de voordelen van een riet gedekte villa?

Ten eerste heeft riet een natuurlijke uitstraling, het is tenslotte is natuurproduct. Dat kun je ook zien aan de authentieke én levendige uitstraling van een rieten kap. Een rieten kap geeft een woning een bepaalde charme, warmte en zorgt het voor een landelijk gevoel. Dat is ook de reden dat de meeste droomwoningen van mensen beschikken over een rieten kap. Ten tweede draagt een rietenkap bij aan een gezond binnenklimaat. Riet is een holle stengel waardoor het een isolerende werking heeft. Zo weet het tijdens de zomer de koelte vast te houden en de warmte te reflecteren. Terwijl het juist tijdens de wintermaanden de warmte weet vast te houden. Daarnaast heeft riet ook nog een ventilerende werking waardoor het bijdraagt aan een gezond klimaat in de woning. Ten derde weet u met een rieten kap geld te besparen op de energierekening, een rieten kap werkt namelijk erg isolerend. U hoeft dus tijdens de wintermaanden minder bij te stoken en gedurende de zomermaanden hoeft de airco niet altijd gebruikt te worden.

Mocht u verder nog vragen hebben met betrekking tot het bouwen van een huis met een rieten kap, dan kunt u altijd contact met Variahuis opnemen, wij helpen u graag verder.

Afbeelding met gebouw, buiten, huis, klein

Automatisch gegenereerde beschrijving
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *